logga

NYHETER!                                                                                               miljö/kvalitetskrav !


Nu utökar vi vår verksamhet

2017-11-10
Nu har vi flyttat till större lokaler på WeLux Företagscenter i Västervik.
Vi har även utökat vår personalstyrka inom företagsstäd, vilket gör att vi nu kan ta emot flera nya objekt.
2017-11-15 (Pågående objekt)
Under sommar/ hösten fick uppdraget att utför all golvvård på samtliga skolor i södra delen av Västerviks kommun. Under november månad påbörjas diamantslipning av Nya Stora Coop i Oskarshamn

Vår MILJÖ.

Städtjänst, Golvtjänst har sedan 1975 tänkt till vad gällande att möta dagens höga krav på miljö, vi vill inte bara uppnå de regler och krav som branchen begär, utan vi vill vara ett snäpp vassare och strävar efter att använda oss utav högsta kvalitet gällande rengörande medel. Vi har nära samarbete med våra leverantörer och öppna dialoger om vad som är passande för varje objekt. Kort och gott, Vi strävar för en sund miljö.

Vår Kvalitet.

Vi har aldrig under alla dessa åren någonsin tummat på kvalitet, oavsett hur liten vårt projekt är eller hur komplicerat projektet är så tillåter vi oss aldrig att ta en genväg för att komma undan. Vi vill aldrig ha en missnöjd kund, vi gör allt för att du ska känna dig trygg i att anlita oss i framtiden.

STÄDTJÄNST

GOLVTJÄNST

- EN REN GARANTI